Rehber - Turkcell T20 için Android 2.3.5 Sürümü Yayınlandı!!

27 Aralık 2011 Salı Turkcell T20 yeni yazılım ile gelen özellikler :
  • Android 2.3.5 İşletim sistemi : Turkcell T20′nin ilk yazılımı Android 2.3.3 idi. Her ikisi de Gingerbread işletim sistemi olmasına rağmen Google Android 2.3.5 versiyonunda bazı performans iyileştirmeleri ve hatalar giderilmiş (Bluetooth problemi gibi…)
Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.
Maxicep.com - Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.
  • Yenilenen Android Market yazılımı. Android Market uygulaması son sürümü olan 3.3.11 ‘e yükseltilmiş. Bildiğiniz gibi Android Market 3.3.11 sürümü ile yep yeni bir arayüz ve tasarıma kavuşmuştu. Ayrıca ücretli içerikler de açılmış gibi görünmesine rağmen ücretli içerikler satınalınamıyor. Google henüz bu işi yapamamış görünüyor.
Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.
  • Wap Push desteği. Android 2.3.3 versiyonunda bilgi servislerinden gelen Wap Push Mesajlarını Android cihazlar alamıyordu. Fakat bu yazılım ile birlikte artık Wap Push Mesajlarını da alabilirsiniz.
Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.

  • Turkcell’in sitesinde bildirdiğine göre NFC özelliği saysesinde artık KGS hizmetinden faydalanılabiliyormuş. Bu hizmet ile ilgili detay yok ama demekki yakın zamanda Turkcell T20 cihazları KGS geçişlerinde de kullanılabilecek! Müthiş bir yenilik ve NFC’in yeni bir kullanım alanı daha hayatımıza giriyor.
  • Turkcell T20 cihazın içerisindeki gereksiz bazı uygulamalar kaldırılmış ve artık Turkcell T20 60MB civarında boş hafıza ile geliyor.
Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.
  • Turkcell T20 içerisinde gelen bir çok uygulama yenilenmiş ve yeni tasarımları ile bizlerle buluşuyor. Rehber Plus, Videobull, Pusula, Cebebağlan gibi uygulamalar tamami ile yeni tasarım ile giydirilmiş ve bir çok hata giderilmiş.
Turkcell T20 2.3.5 Güncellemesi İçeride.
 Kaynak: maxicep.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İletişim

Skype: berkahmetkirca