Uygulama - PdaNet 3.5.0

11 Kasım 2011 Cuma   

Birçoğunuz bu programın ne işe yaradığını merak ediyorsunuzdur. Çok küçük boyutlu olmasına karşın bu programın işlevi ve önemi çok büyük. Bazen hayat kurtarıcı bile olabilir. :)


Şimdi diyelim sizin evinizde internet yok. Bilgisayarınızda Wi-Fi özelliğide yok ama illaki internete girmeniz gerekiyor. Napıcaksınız? İşte bu program burda devreye giriyor.
Öncelikle bu programı bilgisayarımıza ve marketten telefonumuza indiriyoruz. E internet yok nasıl yapıcaz diyeceksiniz. Bunuda şöyle söyliyeyim ya internet paketiniz olacak yada komşunun wi-fi bağlantısına erişeceksiniz. Bu dosyaları indirdikten sonra gerisi kolay. Her iki dosyayıda bilgisayarımıza ve telefonumuza kuruyoruz. Ardından internet paketimizi veya wi-fi bağlantısını etkin konuma getirerek internete bağlanma olanağı sağlıyoruz. Ardından telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz ve sd kart konumuna getirmiyoruz. Hemen yüklediğimiz PdaNet 3.0.2 programını açıp resimdede gördüğünüz gibi Enable USB Tether'a tıklıyoruz. Ardından bilgisayarımızın sağ alt köşesinde saatin yanında çıkan telefon simgesine sağ tıklayıp "Connect Internet" diyoruzzz ve tamamdır. Artık bilgisayarınız ile internete girebilirsiniz :)


Programın pro sürümü mevcuttur.


Bilgisayar için olan .exe dosyası.
Telefon için olan .apk dosyası


Eğer bu programın ücretsiz olan bir alternatifini bulursanız benimle irtibata geçiniz :)
Yazı bana aittir. Kullanmadan önce danışınız :)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İletişim

Skype: berkahmetkirca