Hocam.com

11 Kasım 2011 Cuma

hocam.com sadece üniversite öğrencisi gençlerin ve yaşlıların buluşabildiği tek sosyal platform olarak ün yapmış bir sosyal ağ sitesi. Sloganlarından bir diğeride bütün üniversiteleri tek kampuse topladık demeleri. Gerçekten çok haklılar. Bende yeni bir üniversite öğrencisi olduğum için hemen başvurumu yaptım tabi :)

Peki nedir bu hocam.com ve ne işe yarar?

Anladığım kadarıyla Türkiye'nin her yerinden bütün üniversite öğrencilerinin bir arada olmasını ve birbirinden haberdar olmasını sağlayan bir site. Aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan bir site. Bu siteye üniversiteyi kazanamadan kayıt yaptıramıyorsunuz onu söyliyeyim :).
Şu anda okuduğum bölüm Elektrik-Elektronik Müh.1. Sınıf ve üniversitemde benim üst sınıfım sadece 2. Sınıflar var. Bu siteye üye olarak daha ileriki sınıflarda okuyan ve bitirmiş kişilerle tanışma olanağına sahip olacağım. Onlardan gerekli bilgi ve dökümanlar hakkında yardım alabilirim. Bunu sizlerde yapabilirsiniz ama önce üniversiteli olmalısınız eğer olmayanlar varsa... :)





0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

İletişim

Skype: berkahmetkirca